Clinica de Psihiatrie Dr. Constantin a fost infiintata de catre Dr. Dan Constantin in decembrie 2015 si reprezinta una dintre cele mai moderne clinici de psihiatrie din Romania ce ofera servicii medicale in regim privat destinate pacientilor din ambulator cu afectiuni psihiatrice, neurologice si durere cronica din urmatoarele locatii:

  • In Brasov clinica este amplasata in centrul istoric al orasului, pe Str De Mijloc nr 61, si ofera accesibilitate atat pentru cei care folosesc mijloacele de transport in comun cat si pentru cei care folosesc transportul auto privat. Punem la dispozitia pacientilor din Brasov servicii medicale in ambulator de psihiatrie, psihologie, neurologie, Stimulare magnetica transcraniana - TMS stimulare electrica transcraniana tDCS, testare antidrog si testare farmacogenetica boli psihice.

Serviciile medicale de psihiatrie adulti sunt disponibile doar in regim privat si sunt destinate pacientilor ce sufera de depresie, tulburari de anxietate, tulburari cu simptome somatice, tulburare de stress postraumatic, tulburare de adaptare, tulburare obsesiv coimpulsiuva si tulburari de somn de pot fi tratate in ambulator. Obiectivul nostru este sa oferim pacientilor un diagnostic cat mai acurat prin realizarea unei evaluari psihiatrice complexe, tratamentul acestor afectiuni prin metode clasice sau moderne (TMS, tDCS) precum si optimizarea tratamentului pentru pacientii deja diagnosticati utilizand testarea genetica Genomid.

Testele genetice Genomid sunt oferite pacientilor nostri in parteneriat cu Genetic Center Romania si ne permit optimizarea tratamentului medicamentos in functie de geneticul pacientului.

Stimularea magnetica transcraniana TMS este aplicata pacientilor cu afectiuni psihiatrice, neurologice si dureri cronice utilizand echipament de ultima generatie produs de catre firma Mag&More Germania. Datorita experientei clinice de aproximativ 4 ani a dr Dan Constantin ( medic specialist psihiatrie, specialist TMS, specialist tDCS) in domeniul stimularii magnetice si a echipamentului performant putem realiza orice tip de protocol cu nivel de recomandare A, B sau C de catre expertii europeni precum si protocoalele theta-burst de ultima generatie aprobate de catre FDA in 2018 pentru tratamentul tulburarii depresive majore rezistente la tratament cu antidepresive. Aceste servicii sunt disponibile doar in locatia din Bucuresti.

Stimularea electrica transcraniana directa tDCS este aplicata pacientilor ce sufera de tulburare depresiva si durere cronica (fibromialgie, sindromul complex de durere regionala tip 2) utilizand un echipament produs in Finlanda de catre compania SOOMA OY ce beneficiaza de certificari CE, Health Canada, MDA, HSA, TGA and COFEPRIS. Sooma tDCS este o terapie utilizata de catre profesionistii din domeniul sanatatii din intreaga lume. Acest tip de terapie este disponibila in ambele locatii Bucuresti, Brasov precum si la domiciliul pacientului.

Echipa noastra este formata din:

Dr. Dan Constantin – medic specialist psihiatrie; specialist (TMS, tDCS);

Dr Cimpoesu Alisa - medic specialist psihiatrie; specialist (TMS, tDCS);

Dr Mihaela Teodorescu - Medic primar psihiatrie

Mesaros Mirela-Liliana psiholog clinician;

Titescu Alexandra – asistent medical.

Abordarea noastra

Oferim programe de tratament adaptate fiecarui pacient intr-un mediu sigur si confidential. Acest lucru este sustinut de faptul ca respectam integritatea pacientilor nostri si constientizam unicitatea provocarilor cu care se confrunta. Planurile noastre de ingrijire sunt practice, bazate pe ghiduri clinice nationale si internationale, studii clinice de specialitate si sunt concepute pentru a permite recuperarea, prevenirea recaderilor si auto-ingrijirea. Suntem orientati spre obiective si ne angajam sa protejam drepturile si demnitatea tuturor pacientilor indiferent de rasa, credinta, cultura.